M&M

M&M

1 de maig 2012

Preparant la banda sonora....

Si, sí, avui toca sessió de música i ball, jijiji... Encara que fa temps que no practiquem, qui en sap, en sap! Portem tot el matí intentant fer alguna cosa amb cara i ulls i ja veurem... També estem triant les cançons que sonaran aquell dia, i les que de cap manera volem que sonin!
Si, si, hoy toca sesión de música y baile, jijiji... Aunque hace tiempo que no practicamos, quien sabe, sabe! Llevamos toda la mañana intentando hacer alguna cosa con cara y ojos y ya veremos... También estamos eligiendo las canciones que sonarán ese día, y las que de ninguna manera queremos que suenen!


De fet si algú té alguna "super-petició" d'alguna cançó que li agradi molt o que s'hagi preparat algun ball del qual en vulgui fer l'exhibició, encantats de la vida, la posarem!
De hecho, si alguien tiene una "super-petición" de alguna canción que le guste mucho o que se haya preparado algún baile del cual nos quiera hacer la exhibición, encantados de la vida, la pondremos!

2 comentaris:

  1. OOOOOOOOOOOOOh, casament amb espectacle inclós, segur que sera super divertit....jo espero ballar com una boja, bueno ancara més del que soc, jejeje....la mama

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé si es pot qualificar com "espectale" però... bé si algun dels dos és fot de lloros potser! Jo ballaré fins que se'm desfacin els peus!

      Elimina