M&M

M&M

3 d’abr. 2012

On dinarem?

Hola hola...

Per a despistats/es, el tiberi es farà a la Masia Can Ametller, a Sant Cugat. És una masia que està molt aprop del Centre Comercial, i al costat de l'autopista AP-7. Si us plau, no confondre amb el "poblat gitano" que hi ha al costat. Potser també ens ho passaríem bé, però no és el mateix... També és al costat de l'estació de Ferrocarrils Catalans, parada Hospital General.

Així doncs, per a qui....

  1. no li agradi el dinar té el centre comercial al costat amb diversa oferta gastronòmica
  2. prengui 2 copes de més, pot deixar el cotxe i tornar a casa amb el tren (és la línia que para a Barna, Rubí, Terrassa...)
  3. pateixi un lumbago o es fractura un dit del peu (després de tant ballar, esclar!), no patiu, tenim Hospital a 1 minut.

Així que com veieu, la nostra elecció del restaurant ha estat molt meditada. Hem previst tots els contratemps...jijiji

Us adjuntem un enllaç del restaurant i per si algú no porta GPS o és una mica "torpecillo" després de tantes indicacions el dia del casament repartirem un mapa perquè ho tingueu ben clar i ningú arribi tard al pica-pica (els nuvis no esperen a ningú!)
http://www.canametller.com/
https://www.facebook.com/masiacanametller#!/masiacanametller



Hola hola...

Para despistados/as, el banquete se hará en la Masía Can Ametller, en Sant Cugat. Es una masía que está muy cerca del Centro Comercial, y al lado de la autopista AP-7. Por favor, no confundir con el "poblado gitano" que hay al lado. Quizá también lo pasaríamos bien, pero no es lo mismo... También está al lado de la estación de Ferrocarriles Catalanes, parada Hospital General.

Así pues, para quien....

  1. no le guste la comida tiene el centro comercial al lado con variada oferta gastronómica
  2. tome 2 copas de más, puede dejar el coche y volver a casa en tren (es la línea que para en Barna, Rubí, Terrassa...)
  3. sufra un lumbago o se fracture un dedo del pie (después de tanto bailar, claro!), no hay problema, tenemos Hospital a 1 minuto.

Así que como veis, nuestra elección del restaurante ha sido muy meditada. Hemos previsto todos los contratiempos...jijiji

Os adjuntamos un enlace del restaurante y por si alguien no trae GPS o es un poco "torpecillo" después de tantas indicaciones, el día de la boda repartiremos un mapa para que lo tengáis bien claro y nadie llegue tarde al pica-pica (los novios no esperan a nadie!)
http://www.canametller.com/
https://www.facebook.com/masiacanametller#!/masiacanametller

6 comentaris:

  1. Si fos al "poblat gitano" haurieu d'afegir 2 dies més de festa... xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Isidre, conta que diumenge és festa i dilluns és la segona pasqua tinc entès, així que ja sabem: que la fiesta siga!!!

      Elimina
  2. Hola gupa@s, primer de tot dir-vos que la foto no te cap desperdici, aquest look sortit de "los tiempos revueltos", ell gorra i tirants i ella amb la rebequeta color corall tant de moda aquesta temporada. Ens encanta la idea del blog/lectures.

    Estarem atents a noves entrades.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, així ens agrada, que tothom rigui una miqueta quan doni un cop d'ull al blog (encara que sigui a costa nostra!!!) Aquest dies hem descansat una miqueta, però tornarem a escriure demà mateix!!!

      Elimina
  3. Que xulo!! Volem més posts!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Senyora anònima, és vostè la meva germaníssima? Identifiquis si us plau!!!

      Elimina